Ortodan | Om OrtoDan 22222
Dansk / Danish Engelsk / English Svensk / Swedish Norsk

Om OrtoDan 

OrtoDan blev stiftet den 1. juni 2005 af administrerende direktør og grundlægger Jeppe Seir. I 2008 blev virksomheden registreret som OrtoDan ApS.

Jeppe Seir er uddannet indenfor handel, og har oparbejdet en meget stor erfaring, ved bl.a. at arbejde for Rehband, Sports Pharma og Camp Scandinavia.

OrtoDan er producent og leverandør til den Ortopæd tekniske branche i Danmark, Norge og Sverige. Uden for de skandinaviske, lande opererer vi via et netværk af uafhængige distributører.

Hos OrtoDan har vi det mål at udvikle vores forretning ansvarsbevidst, ved kun at tilbyde produkter af høj kvalitet, og yde den bedst mulige service til vores kunder. det vil altid altid være fundamentet i vores virksomhed.

Som et ortose firma er vores primære fokus på ortoser og komponenter til ortoser. Ud over det beskæftiger vi os også med andre områder som proteser, sko og materialer.

Vi markedsfører primært vores produkter og services til virksomheder inden for den Ortopæd tekniske branche, men alle er velkommen til at kontakte os for information.

I den moderne Ortopæd tekniske branche, ugør lønningerne en stadig stigende del af de samlede produktionskostninger, det skaber et stort behov for at reducere omkostningerne. Vi bestræber os på at tage den udfordring op, ved at udvikle og tilbyde løsninger med halv og hel fabrikata, som gør produktionen hurtigere, billigere og med en mere ensartet finish.

Til eksport udenfor de skandinaviske lande har vi to linjer af produkter, med fokus på produktion af ortoser og proteser.

 
 1) Halv og hel fabrikata:
 
             Vi tilbyder en række færdig og halvfærdig producerede produkter, som gør det muligt at gøre fremstillingen af ortoser til en smartere, hurtigere og billigere proces. dette giver også mulighed for en mere ensartet produktion.
 
2) Materialer:
   
  Vi tilbyder en række af materialer og komponenter specielt til den Ortopæd tekniske branche.
   
 
Med venlig hilsen
 
 
Jeppe Seir
Administrerende direktør
 
OrtoDan ApS

 

 

 

 

 

Design: HR Offset